ARTE VITA Italiaanse Keukens is gevestigd in het oude stadscentrum van Zutphen.transparant
Ons bedrijf opende zijn deuren in september 1997 en werd daarmee de eerste Italiaanse keuken specialist in het oosten van Nederland. Inmiddels hebben wij in al die jaren een klantenkring opgebouwd door geheel Nederland.  Het ontwerpen van Italiaanse keukens vergt meer aandacht dan bij niet Italiaanse keukens. Belangrijkste reden hiervoor is het lijnenspel en de juiste kleurstelling die ervoor zorgen dat het een tijdloze keuken wordt. Iedere keuken is namelijk uniek!

Onze locatie
Ons pand dateert uit 1260. Met trots durven wij dan ook te vermelden dat onze showroom gehuisvest is in één van de oudste winkelpanden van Nederland. De keukens die wij voor u ontwerpen zijn van de Italiaanse keukenfabrikanten Binova en Miton. Deze fabrikant maakt keukens in alle prijsklassen. De stijlen die zij hanteren variëren van heel modern tot mediterraan landelijk.

Werkwijze
Onze werkwijze is om samen met de klant eerst tot een (schets)ontwerp te komen. Dit ontwerp wordt dan verder uitgewerkt met behulp van de nieuwste 3D-software. Hierbij geven wij nadrukkelijk onze visie weer over hoe de keuken voldoet aan de nieuwste ontwikkelingen en indien gewaardeerd, de laatste trends. Daarbij laten wij ons inspireren door de laatste ontwikkelingen vanuit Italië. Zodra het ontwerp de goedkeuring van de klant heeft gekregen gaan wij over tot het maken van een offerte. Zodoende hopen we tot een passende aanbieding te komen.

Realisatie
Wanneer wij met de klant tot overeenstemming zijn gekomen over het ontwerp van de keuken, gaan wij over tot het inmeten en bestellen van de keuken. De klant wordt geïnformeerd over de te nemen stappen m.b.t. het installatiewerk alsmede eventuele bouwkundige aanpassingen. Het eindresultaat is een unieke keuken, geheel volgens uw wensen samengesteld, gemonteerd en opgeleverd door onze monteurs.